Audi klassiske deler


Audi er et tysk bilmerke som ble grunnlagt i august 1910 av August Horch. Navnet kommer fra Horch oversatt til Latin. Horch hadde tidligere ment å "lytte" og "lytte" på latin er Audi. August Horch hadde tidligere hatt et selskap der etternavnet hans var firmanavn, og måtte derfor finne et annet navn for hans nye bil- og motorselskap. I dag er Audi en del av Volkswagen-gruppen, men dette endrer ikke på Audis lange historie, hvor mange fantastiske bilmodeller har blitt produsert.

En av Audis populære modeller er Audi A3, som først ble produsert i 1996. Modellen deler en teknisk base med VW Golf, Seat León og Skoda Octavia. Det er for tiden tre forskjellige generasjoner innenfor Audi A3, og derfor kan du selvfølgelig få mange forskjellige Audi classic parts reservedeler, som kan løse det minste problemet hvis dette skjer.

En annen veldig populær modell av Audi 80, som vi kjenner i dag som Audi A4. Den ble først produsert i 1972 og produseres fortsatt i dag. Det er fire generasjoner innenfor hver modell. Det vil si at det er 8 generasjoner totalt for denne Audi-modellen. Dette krever mange Audi reservedeler eller Audi klassiske deler hvis noe skulle skje med bare en av modellene. Derfor er det heldig at du kan få Audi reservedeler og Audi A4 reservedeler.

Den siste modellen som skal nevnes er Audi A6. Den ble først produsert i 1968, men her var det kjent under navnet Audi 100. Også i denne serien er det 8 forskjellige generasjoner, som alle trenger forskjellige klassiske deler, hvis noe skulle bryte. Så her kan du selvfølgelig som alle andre også få Audi A6 klassiske reservedeler, uansett om det er for motoren, hjul eller annet.

modeller:

Audi 100 C1 reservedeler
Audi 100 C2 reservedeler
Audi 100 C3 reservedeler
Audi 100 C4 reservedeler
Audi 200 C2 reservedeler
Audi 200 C3 reservedeler
Audi 50 reservedeler
Audi 60 reservedeler
Audi 75 reservedeler
Audi 80 B1 reservedeler
Audi 80 B2 reservedeler
Audi 80 B3 reservedeler
Audi 80 B4 reservedeler
Audi 90 B2 reservedeler
Audi 90 B3 reservedeler
Audi Cabriolet reservedeler
Audi Quattro reservedeler
Audi V8 reservedeler