VW klassiske deler

Volkswagen er en tysk bilprodusent, som i dag er blant de 3 største i verden. Siden VW ble grunnlagt tilbake i 1936, har mange forskjellige bilmodeller blitt utviklet og produsert. De mange forskjellige bilmodellene betyr at det er mange forskjellige VW reservedeler og også VW classic parts for de eldre modellene.

Blant noen av de mest populære modellene fra Volkswagen er Lupoen, Passaten, Poloen og Touaregen. Dette er fire helt forskjellige biler, hver i sin egen bilklasse. For eksempel, hvor Lupoen er en mikrobil, er Touaregen en SUV.

Den store forskjellen i bilmodellen betyr at du må være klar over å få de riktige reservedelene. Derfor kan du selvfølgelig også få VW reservedeler, VW Passat reservedeler, VW Polo reservedeler og VW Touareg reservedeler, slik at du kan fikse nøyaktig samme bil som modellen.

Volkswagen Beetle
Volkswagen Beetle er trolig en av de mest ikoniske bilene som Volkswagen har skapt, og historien går langt. Den første Beetle kom tilbake på markedet i 1938, og produksjonen fortsatte frem til 2003. Etter dette ble produksjonen suspendert i en kort periode, men den ble allerede gjenopptatt i 2011 i en mer moderne form enn før. Felles for de ulike modellene gjennom årene er at de blant annet er klassifisert som en liten middelklassebil. VW Beetle er imidlertid både tilgjengelig som en konvertibel og en hatchback, og at du kan få mye forskjellig utstyr og klassiske deler til de forskjellige modellene avhengig av hva man er. Man kan for eksempel få flere forskjellige bensin- og dieselmotorer til modellene, og du kan alltid kjøpe noen fine tilbehør i tillegg til det vanlige tilbehøret.

Volkswagen Golf 1

Volkswagen Golf 1 er den første generasjonen av Volkswagen svært populære bil, Golfen. Den ble produsert fra 1974 til 1983, da Golf 2 overtok markedet. For modellen kan man få et stort antall forskjellige bensin- og dieselmotorer, og dette er det samme, uansett om du har det som en hatchback eller konvertibel. Denne, som før, tilhører klassen liten middelklasse bil, og selvfølgelig kan du få vw klassiske deler til disse modellene.

modeller:

vw buss reservedeler
vw transport reservedeler
vw golf reservedeler
vw jetta reservedeler
vw scirocco reservedeler
vw iltis reservedeler
vw k70 reservedeler
vw karmann ghia reservedeler
vw multivan reservedeler
vw t3 reservedeler
vw t4 reservedeler
vw biller reservedeler
vw 181 reservedeler
vw eksos
vw boble reservedeler

vw 1500 reservedeler
vw 1600 reservedeler
vw 411 reservedeler
vw 412 reservedeler
VW 412 variant reservedeler
VW Golf 1 reservedeler
VW Golf 2 reservedeler